Medicatie bestellen – Edamse apotheek B.V – Edam

Medicatie bestellen

Wij geloven dat zorg niet ophoudt bij de verstrekking van medicijnen. Het is niet alleen belangrijk dat de cliënt de medicijnen krijgt die hij of zij nodig heeft, maar ook dat dit wordt begeleid door een gedegen medicatiebewaking. Een persoonlijk advies over het gebruik van de medicijnen en de eventuele bijwerkingen is hierbij vanzelfsprekend.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ook via deze website snel uw medicatie aan te vragen. Wij zien u graag in onze apotheken!

U kunt voor de volgende diensten kiezen:

Mijn Medicatie
Bekijk uw eigen medicatie uit ons systeem, direct bestellen, herinneringen instellen en meer.
Recepten en bestellingen die wij ’s ochtends voor 11 uur hebben ontvangen, kunt u veelal de volgende werkdag na 16 uur komen ophalen.

MijnGezondheid.net
Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar.

Download hier de app MedGemak: App-Store of Google Play-Store (Om te starten met MedGemak heeft u een account voor MijnGezondheid.net nodig. Heeft u nog geen account? Volg dan deze instructies.)

Herhaalrecepten herhaalnummer
Vul hier uw gegevens in en vraag medicatie aan.

Herhaalreceptformulier
Vul hier uw gegevens in en vraag medicatie aan.

24-uurs Afhaalkluis
Het is met de afhaalkluis mogelijk 7 dagen per week, 24 uur per dag snel en makkelijk bestelde medicijnen op te halen. U kunt zich hier aanmelden voor de afhaalkluis via ons contactformulier. Geef in het onderwerp aan dat u zich aanmeld voor onze afhaalkluis en vermeld uw 06 nummer.

Bezorgservice
Desgewenst kunnen wij uw medicatie ook bezorgen via onze dagelijkse bezorgservice.

Pilservice
Uw anticonceptiemedicatie aanvragen met 1 klik. Ontvang een reminder als u dat wilt
Ook beschikbaar op uw iPhone!

Toestemming geven
Graag attenderen wij u op de mogelijkheid uw keuze bekend te maken voor het wel of niet delen van uw medische gegevens tussen uw zorgverleners via een beveiligde zorginfrastructuur, ook wel het Landelijke Schakelpunt (LSP) genoemd. Lees meer

eConsult
Bekijk hier uw berichten en stel gemakkelijk een nieuwe vraag.

Herhaalservice voor chronische medicatie
Wij nodigen u graag uit voor onze nieuwe HerhaalService voor chronische medicatie. Lees meer

Medicatierol
Als u meerdere geneesmiddelen per dag gebruikt dan is de medicatierol iets voor u. Lees meer

Inloopspreekuur
Heeft u vragen over de werking van uw medicijnen, vragen over bijwerkingen, of bijvoorbeeld hoe de medicatie te gebruiken? Loop dan eens langs bij uw apotheker. Mocht het toevallig zo zijn dat de apotheker afwezig is dan kunt u altijd een afspraak voor een ander tijdstip maken. Uw apotheker neemt graag de tijd voor u.

Tarieven
Hier vindt u de tarieven van diensten van uw Acdapha apotheek.